top of page

Henkilöstökuvaus, edustuskuva, uusi profiilikuva?

Kuva ihmisestä on hyvä silloin, kun se tuo ihmisen parhaassa valossa esiin – kirjaimellisesti. Ihmisten kuvaamisessa tärkeää on hyvä vuorovaikutus kuvattavan sekä kuvaajan välillä, kohteelle sopiva valo ja kuvien viimeistely ennen luovutusta. Yksi mieleisimmistä kuvauskohteistani on ihmiset, ja tässä koen olevani parhaimmillani. Jos haluat perinteisiä studiokuvia, tuon pop-up studion mukanani. Sen voin pystyttää esim. toimiston aulatiloihin tai neuvotteluhuoneeseen. Jos ei haluta ihan perinteistä studiokuvaa tasaisella taustalla, olen taitava löytämään hyvät taustat kuvattavalle melkein mistä tahansa miljööstä.  

 

Dokumentaarinen valokuvaus on laji, missä tarvitaan herkkyyttä olla huomaamattomasti hetkessä mukana sekä taitoa osata taltioida kaikki oleellinen kuvauksen luonteeseen liittyen. Olen kuvannut vuosien varrella monet tapahtumat ja juhlat, ja tulen mielelläsi niitä kuvaamaan. 

 

Perhekuvat, lapsikuvat, henkilöstökuvat, taiteilijapotretit, kuvituskuvat artikkeleihin tai vaikkapa uusi profiilikuva someen, kaikki nämä sekä paljon muuta kuvaan mielelläni juuri sinulle!

Kun tarvitset kokeneen ihmiskuvaajan, ota yhteyttä!

bottom of page