top of page
71223C06-4A24-4C04-AD75-148A9A8F3688 2.J

Hei,

olen Adessa Heikkinen, Joensuun Hukanhaudalle

Espoosta vuoden 2020 lopussa muuttanut valokuvaaja. Pohjois-Karjalaan halusin koska täällä sukujuuret, puhtaampi ilma ja vesi sekä yleisesti ottaen leppoisampi ilmapiiri. 

 

Ilo on tuottaa asiakkaalle kuvat joista tulee hyvä fiilis ja joita käytetään mielellään. Kuvista ja visuaalisuudesta olen ollut kiinnostunut jo lapsesta lähtien. 

Kuva-artesaaniksi olen valmistunut Tampereen Visuualiviestinnän Instituutista vuonna 2008 ja valokuvaajan ammattitutkinnon olen suorittanut Stadin ammattiopistossa vuonna 2014.

 

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2004 lähtien. Työni pitää sisällään kuvauksia yksityis- ja yritysasiakkaille sekä valokuvausalan opetustyötä. Toimin myös ajoittain valokuvauskilpailuissa kuva-arvostelijana ja olen kuratoroinut muutamia valokuvanäyttelyitä. 

Kuvan tunnelma ja laatu on minulle tärkeitä. Tykkään tehdä selkeitä ja raikkaita kuvia. Asiakastöissä kuvan luonnollisesti pitää miellyttää asiakkaan silmää ja teen kaikkeni, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Hyvä valmistautuminen ja kuvien viimeistely on myös tärkeä osa prosessia.

Studiomaisessa tilassa valoineen ja taustoineen voidaan kuvata Joensuun Hukanhaudalla. Kuvauskalustoni tuon mielelläni myös sinne, missä olet.

Kun tarvitset kokeneen kuvaajaan, ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi!

bottom of page